Hyvää mieltä ja iloa mikkeliläisille ja matkailijoille

Mikkeliläinen perheyritys, RL-Kotipalvelut Oy, järjestää hyvän mielen kampanjan lauantaina 7.7.2018 klo 9 alkaen Mikkelin keskustassa. Tuolloin pinkkeihin paitoihin pukeutunut kotipalveluiden joukko rantautuu pesemään mikkeliläisten kivijalkakauppojen näyteikkunat.

Liikkeelle lähdetään Porrassalmenkadun ja Vilhonkadun kulmasta klo 9 lauantaiaamuna. Pesureitti kulkee Porrassalmenkatu – Vuorikatu – Maaherrankatu – Savilahdenkatu – Maaherrankatu – Vilhonkatu.

RL-Kotipalvelut Oy:n palvelupäällikkö Katja Nuuttinen kertoo, että idea kampanjaan on tullut henkilökunnalta itseltään. ”Alueemme turisti- ja lomakausi on alkanut ja keskustassa liikkuu paljon väkeä. Kirkkailla ja puhtailla näyteikkunoilla halutaan tuottaa hyvää mieltä ja iloa.” Katja jatkaa, että yrityksistä on käyty etukäteen tiedustelemassa, että saako ikkunat tuolloin pestä. Kieltäytymisiä ei juuri tullut, vaan idea kampanjasta otettiin ilolla vastaan.

Työn etenemistä ovat kaikki tervetulleita seuraamaan ja yrityksen facebook-sivulla (facebook.com/rlkotipalvelut) voi osallistua päivän aikana kisaan ja veikata kuinka kauan yhden yrityksen ikkunoiden pesuun menee. Sosiaalisessa mediassa voi käyttää seuraavia hästägejä: #pinkkilauantai #siistiäsenollapitää #hyväämieltäkaikille #puhtaammanympäristönpuolesta

www.rl-kotipalvelut.fi
www.facebook.com/rlkotipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.