Tehostettua toimintaa

Haluamme osaltamme olla estämässä koronavirus tartuntojen leviämistä  ja noudatamme Työterveyslaitoksen antamia suosituksia.

RL-Kotipalvelut henkilökunta tehostaa siivousta käyttämällä desinfioivaa puhdistusainetta kosketeltaviin pintoihin mm. ovenkahvat ja -pielet, valokatkaisijat, pöytätasot jne. 

Siivoojamme käyttävät aina kertakäyttöhanskoja asiakkaan luona koko siivouksen ajan ja siivousvälineet puhdistetaan huolellisesti siivouksen päätyttyä. 

Pyydämme, että peruutatte sovitun siivousajan, jos olette flunssainen ja kipeä, tulleet äskettäin ulkomaan matkalta tai ollut läheisesti tekemisissä positiivisen Covid-19 -testituloksen saaneen tai virukselle altistuneen henkilön kanssa viimeisten kahden viikon aikana. Sovimme yhdessä uuden ajankohdan siivous käynnille.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti, sillä tässä poikkeustilanteessa asiat voivat muuttua nopeastikin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sosiaalisen median kanavissamme sekä www-sivuillamme.

Muistathan, että koronaviruksen leviämisen estämiseksi tulee paperiset nenäliinat ja lautasliinat laittaa toistaiseksi sekajäteastiaan. Laitathan käyttämäsi nenäliinat, lautasliinat ja käsipyyhepaperit roskapussiin, sulje pussi hyvin ja laita vasta sitten sekajäteastiaan.